Ons team

Het team op de Kring is hecht en enthousiast. Niet alleen de kinderen werken vanuit hun talenten, ook de leerkrachten doen dat. Zo heeft ieder teamlid heeft een eigen rol en specialisatie. Iedereen mag doen waar hij of zij goed in is.

Bekijk het team
Sluiten
 • is al heel wat jaren werkzaam op De Kring en OGO-specialist: “Thema’s bedenken en opzetten vind ik het allerleukst. Daarom past het specialisme OGO (ontwikkelingsgericht onderwijs) bij mij. We dagen de kinderen echt uit om hun talenten te ontdekken.

  OGO-specialist
  Wendy Barendse
 • is ICT-specialist en initiatiefnemer van de TAC Room: “Kinderen de basis leren op digitaal gebied, dat vind ik te gek. Ik leer ze programmeren, en er is ook ruimte voor cultuur en techniek in de TAC Room.

  ICT-specialist
  Ronald van den Ende
 • is leerkracht en zorgcoördinator op De Kring: “Onderwijs zit in mijn bloed. Ik werk al vanaf mijn pabo-tijd op De Kring en vind het fijn om mee te denken over kansen voor kinderen: hoe kunnen we zo goed mogelijk onderwijs geven voor iedereen?

  Zorgcoördinator
  Ellen Rijnsent
 • is al een half leven lang gepassioneerd over leren en ontwikkelen en OGO-specialist en coach. “Het liefst ga ik met kinderen en collega’s in gesprek over hoe zij hun eigen talenten kunnen inzetten".

  OGO-specialist en coach
  Chantal Driessen
 • Het werken met jonge kinderen is mijn passie. Ik vind het belangrijk om nieuwe leerlingen een goede start te geven bij ons op school. Voel je je als kind vrij en op je gemak? Dan kan het leren beginnen! Om kinderen een fijne plek bij ons op school te kunnen geven, voer ik een entreegesprek met de ouders.

  Specialist Jonge Kind
  Eveline van der Munnik